top of page
  • Obrázek autoraDFM

FOTÍŠ S FUJI? TAK TADY NESMÍŠ CHYBĚT!



30 NAŠLAPANÝCH DNÍ O FOTOGRAFOVÁNÍ


14 ZAHRANIČNÍCH FOTOGRAFŮ


64 TEMATICKÝCH WORKSHOPŮ





WE ARE BACK IN BLACK!!!

Po dvou letech se FUJIFILM X-Photographers, tedy to nejlepší, co může FUJIFILM nabídnout, vracejí do Prahy. A tentokrát ještě ve větším stylu, než kdy dříve.

V pražské Galerii Mánes na Masarykově nábřeží bude po celý měsíc listopad probíhat  ojedinělá výstava našich nejlepších fotografů ze zahraničí i  Čech. Veškeré fotografie  byly pořízeny unikátně pro tuto výstavu a byly vyfoceny  FUJIFILM GFX systém. Jejich společným tématem je portrét, který bude vystavován na černém pozadí.

Celkem vám na výstavě představíme 14 fotografů ze všech koutů světa.

Součástí výstavy je i workshopová část, ve které se můžete každý listopadový víkend těšit na 65 workshopů a přednášek nejen vystavujících, ale také dalších českých FUJIFILM fotografů. Své znalosti vám tak předají také Marie Bartošová – Photographer, Jakub Cejpek, blackart.cz, Tomas Felcman, Petr Hajn, Vojta Hurych Fotograf, Pavlína Kubíčková – Fotoatelier Letohrad, Tereza Linhartová, Pavel Nesvadba, Jiří Růžek – Photography, Fotograf Pavel Rybníček – www.pavelrybnicek.com, Jiří Štarha – Fotograf, Josef Šulc – fotograf, Oto Sladek a další.

Podrobný seznam workshopů za naprosto jedinečné ceny naleznete zde: http://xperienceacademy.cz/workshopy/

Vstup na výstavu stojí 50 Kč. Vstupenky bude možné zakoupit na místě nebo v síti GoOut. Těšíme se na Vás!

STAY FOCUSED!

130 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page