top of page
  • Obrázek autoraDFM

FOTO DIVIZE OLYMPUSU MĚNÍ MAJITELE!


Než se stanete obětí jakýchkoliv nepodložených spekulací, přinášíme zprávu z oficiálního zdroje společnosti OLYMPUS, divize Foto.

Realita je následující: Foto divize Olympusu uzavřela předběžnou dohodu s japonskou společností Japan Industrial Partners, Inc. o jejím budoucím převzetí. Veškeré detaily dohody by měly být uzavřeny do konce září a do konce roku pak dojde k finálnímu převzetí. Fotografická divize společnosti Olympus se tak stane novou firmou (jejíž název zatím není stanoven), jejímž majitelem bude společnost Japan Industrial Partners, Inc. (JIP). Nový majitel JIP se chce v nové firmě soustředit především na vývoj, výrobu a prodej fotoaparátů včetně objektivů. Důležitou zprávou je právě zmiňovaný vývoj, neboť společnost, která je lídrem v oblasti bezzrcadlovek systému Micro 4/3 bude mít i nadále pro své zákazníky možnost vyvíjet a dodávat tyto malé, skvělé strojky. Firma JIP potvrdila, že se chce ještě více soustředit zejména na vývoj novinek, protože si uvědomuje, že toto je naprosto nezbytné v dnešním světě rychle se vyvíjejících technologií. Určitě chce pokračovat v započatém duchu a strategii divize foto techniky, která říká: „Malá, lehká, dokonale stabilizovaná foto technika."

Je tedy zřejmé, že budou i nadále vyvíjet a zdokonalovat systém Micro 4/3. Takže shrnuto do jedné věty:

Fotografická divize OLYMPUS určitě nekončí, pouze mění majitele a těší se na mnoho dalších let skvělých novinek, které hodlá přinášet i nadále svým zákazníkům.

Co k tomu dodat? Snad jen: Mnoho štěstí a těšíme se na budoucnost pod křídly JIP!

Redakce DF

510 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page