top of page

Naučte se fotografovat „street“ kreativně s Bryanem Petersonem!

Exkluzivní přednáška Bryana Petersona připravena na základě jeho nejnovější knihy „Understanding Street Photography“, která vychází na americký trh v červnu 2022 a brzy poté také v ČR.


Bryan po delší pauze konečně opět zavítá do Čech, aby se osobně podělil o své dlouholeté fotografické zkušenosti. Během přednášky objasní, proč některé fotografie zaujmou diváka více než jiné a prozradí, jak se naučit vidět a fotografovat kreativně street záběry. Těšit se můžete na množství dechberoucích snímků, na příběhy, jak fotografie vznikly, dozvíte se jedinečné a praktické rady, jak rozšířit své fotografické možnosti a obzory. Bryanova velmi milá osobnost a jeho jedinečný humor vás jistě osloví, stejně tak, jak oslovuje fotografické nadšence po celém světě. Neváhejte a využijte nevšední příležitost setkat se s Bryanem tváří v tvář a zarezervujte si své místo ještě dnes!

V průběhu přednášky vás Bryan provede světem kreativních možností zachycení brilantních scén na snímcích pořízených po celém světě, od pulzujících ulic indického Váránasí, až po přeplněné chodníky Karlova mostu v Praze a mnoho dalších koutů světa a zasvětí vás do tajemství kreativní expozice a správného načasování pro zachycení působivých fotografií.

Součástí přednášky bude prostor pro kladení otázek z publika, můžete se tak zeptat na vše, co vás zajímá.

Po skončení přednášky Bryan rád setrvá v kruhu svých milých kolegů fotografů a bude následovat autogramiáda. Přednáška bude v angličtině se simultánním překladem do slovenštiny, o který se postará Bryanův dlouholetý přítel, spolupracovník a nadšený fotograf Patrik Banas. Přesnost překladu, včetně fotografické terminologie, bude tak zaručena.


POZOR! Počet účastníků je omezen kapacitou prostor – zarezervujte si své místo včas!

Jazyk / překlad: Anglický jazyk (Bryan), překlad do slovenského jazyka (Patrik a Monika Banas). Jedinečná příležitost, protože pro účast není nutná znalost angličtiny, všechny diskuse a vaše dotazy budou hned přeložené.


Místo: Praha – Smíchov, Centrum Node5

Datum: 2.7.2022 (sobota)

Čas: 14:30 – 17:00 (přednáška a autogramiáda)

Cena:750 Kč



SLEVA 30% na poslední místa! Původně 750,- nyní 525,- Kč Při platbě použij kód BRYANPRAHA



https://ppsop.cz/bryan-peterson-prednaska-street-photo-praha/

343 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page